Studion

Vi öppnade vår första studio den 1 april 2017 i undervåningen på vårt hus på Gustavsbergsgatan i Trosa.

Den 14 februari 2021 öppnade vi vår nya större studio på Bråtagatan 8A i Trosa. Hela lokalen är på 298 kvm totalt och rymmer en butik och reception, tre behandlingsrum, en loungedel och en stor varm yogasal på 102 kvm. Vi har även tillgång till två stora omklädningsrum i anslutning till lokalen. I behandlingsrummen jobbar det olika terapeuter, bla Sara Knutsson som erbjuder massagebehandlingar, Sanna Nordin som erbjuder samtalsterapi och healing och Jeanette Persson som erbjuder Tantramassage. Fråga gärna i receptionen om ni undrar något om de olika terapeuterna som vi samarbetar med. Vi kan rekommendera alla varmt och samarbetar bara med terapeuter och produkter som vi står för och tycker om och använder själva.

Vår nya lokal ligger i samma hus som gymmet Skrotnissarna men med ingång på andra hörnet, mot Ingo-macken. Så man parkerar antingen på gatan utanför staketet eller om grinden (samma grind som PostNord) är öppen så har vi 5 kundparkeringsplatser precis innanför grinden till höger när man kommer in. Om dessa platser är fulla (eller om grinden skulle vara stängd) så ställ er på gatan utanför grinden. Den lilla grinden bredvid den stora är ALLTID öppen (även när den ser stängd ut så att säga). Koden för att komma in i glasentrén är: 1711. Där inne lämnar man skorna (och lånar ett par tofflor om man vill) innan man fortsätter in till höger till omklädningsrummen. Det finns låsbara skåp i båda omklädningsrummen så ta gärna med ett hänglås om du har. (Vi säljer annars hänglås för 40kr i receptionen.) Sen går ni tillbaka till glasentrén och in i den andra vita dörren (där det står Trosa Hot Yoga). Vi låser upp/öppnar dörren minst 20 min innan klassen startar. Där inne hittar ni någon av oss i receptionen och ni kan hänga med oss i receptionen, dricka te, hänga i sofforna i loungen eller lägga er på er yogamatta inne i yogasalen och vänta tills klassen startar. Kom gärna minst 10 min innan klassen startar, men vi stänger och låser dörren ca 5 min innan klassen startar så kom i tid! Tveka aldrig att fråga oss i receptionen om ni har några frågor. Vi finns till för er!

Varmt välkomna till Trosas nya heta yogacenter, en plats för ALLA att bara vara, hänga, läka, landa, utmanas, andas, vila och svettas!

Vi ser fram emot att ses!

Varmt välkomna!

Dinah & Carl

med personal