Samarbetspartners

Vi har tre behandlingsrum i våra lokaler som vi hyr ut till olika behandlare och terapeuter av olika slag. Två av rummen hyr vi ut på månadsbasis och det tredje hyr vi ut per dag. Just nu är vårt ena rum tomt och öppet för att hyras månadsvis. Så om du är intresserad av att hyra ett rum, månadsvis eller per dag hör av dig till oss.

I behandlingsrum 1 jobbar Sara Knutsson, massage- och laserterapeut.

Behandlingsrum 2 är just nu tomt.

I behandlingsrum 3 kan ni boka tid hos;

Sanna Nordin – samtalsterapeut, parterapeut utbildad inom psykosyntes på Humanova, även utbildad healer inom flera olika tekniker där hon använder den/de som intuitivt passar bäst för just dig i stunden..

“Jag har under de senaste åren öppnat upp medvetenheten till helt nya delar av mig själv och världen. Det ger mig större kontakt med mig själv, bättre självkänsla, mer glädje och det har dessutom lett till mer nära och äkta relationer till andra. Min resa i att utforska mig själv på riktigt och att ge mig själv det utrymme i mitt liv som jag förtjänar startade med en depression. Det var utifrån den jag började mitt sökande som hittills resulterat i utbildningar till samtalscoach och samtalsterapeut samt par- och relationsterapeut inom psykosyntes och ett antal olika healingutbildningar. 

Innan jag själv började utbilda mig hade jag en längtan efter att gå i någon form av samtal men jag tyckte själv att jag inte hade tillräckligt stor anledning till det. Jag kände också en nyfikenhet på det andliga och healing men det tog några år innan jag verkligen kom i kontakt med det ordentligt. Min önskan nu är att alla som är nyfikna eller en känner en längtan att utforska sig själva ska våga ta steget. Det finns ingen situation som är för liten eller för stor för att ta hjälp i sin personliga och andliga utveckling. Det viktigaste är viljan och nyfikenheten att ta sig framåt.

Att kombinera healing och samtal med mina klienter är ett fantastiskt sätt att nå in på olika nivåer, både energimässigt och i det medvetna och undermedvetna. Det känns jätteroligt och spännande att få möjligheten att erbjuda mina tjänster på THY som ett komplement till Yogan som arbetar med kroppen och energier från ett annat håll. Min förhoppning är att kunna erbjuda både enskilda sessioner och på sikt även gruppaktiviteter kring olika teman.

En mer harmonisk och fredlig värld startar med mer harmoni och frid inom varje människa. Men vägen dit blir ofta lite lättare när vi kan dela den med varandra.”

Sanna erbjuder just nu prova på-behandling á 60 min för endast 400kr med antingen både samtal och healing eller bara det ena eller andra. Antingen söndagen 25 april eller torsdagen 29 april.

Hör av er till Sanna för att boka tid.

Mail: hej@sannajag.se

Telefon: 073-2626604

Jeanette Persoon – tantramassör, tantraterapeut & yogalärare (under utbildning).

Jeanette erbjuder tantramassage. Mer information om henne kommer här inom kort.

Hör av er till Jeanette för mer information eller för att boka tid.

Tel: 073-3892096

Monica Ericsson – massage- och zonterapeut, reiki healer, örtterapeut.

Monica har många års erfarenhet av att jobba som massör, terapeut och healer.

Mer information om Monica hittar ni på hennes hemsida http://www.spirea.se

Tel: 0704-908543