Behandlingar

Vi har tre behandlingsrum i våra lokaler som vi hyr ut till behandlare och terapeuter av olika slag. Två av rummen hyr vi ut på månadsbasis och det tredje hyr vi ut per dag. Om du är intresserad av att hyra ett rum per dag hör av dig till oss.

I behandlingsrum 1 jobbar Sara Knutsson, massage- och laserterapeut.

Mer information om Sara och hennes behandlingar kommer här inom kort. Hör av er till henne för att boka tid.

Tel: 073-555 81 06

I behandlingsrum 2 kommer Stina Wäppling att flytta in inom kort. Stina är psykologutbildad psykoterapeut.

Mer information om Stina och vad hon erbjuder kommer här inom kort. Hör gärna av dig till oss för frågor och för att få kontaktinformation till Stina.

I behandlingsrum 3 kan ni boka tid hos;

Sanna Nordinsamtalsterapeut, parterapeut utbildad inom psykosyntes på Humanova, även utbildad healer inom flera olika tekniker där hon använder den/de som intuitivt passar bäst för just dig i stunden.

“Jag har under de senaste åren öppnat upp medvetenheten till helt nya delar av mig själv och världen. Det ger mig större kontakt med mig själv, bättre självkänsla, mer glädje och det har dessutom lett till mer nära och äkta relationer till andra. Min resa i att utforska mig själv på riktigt och att ge mig själv det utrymme i mitt liv som jag förtjänar startade med en depression. Det var utifrån den jag började mitt sökande som hittills resulterat i utbildningar till samtalscoach och samtalsterapeut samt par- och relationsterapeut inom psykosyntes och ett antal olika healingutbildningar. 

Innan jag själv började utbilda mig hade jag en längtan efter att gå i någon form av samtal men jag tyckte själv att jag inte hade tillräckligt stor anledning till det. Jag kände också en nyfikenhet på det andliga och healing men det tog några år innan jag verkligen kom i kontakt med det ordentligt. Min önskan nu är att alla som är nyfikna eller en känner en längtan att utforska sig själva ska våga ta steget. Det finns ingen situation som är för liten eller för stor för att ta hjälp i sin personliga och andliga utveckling. Det viktigaste är viljan och nyfikenheten att ta sig framåt.

Att kombinera healing och samtal med mina klienter är ett fantastiskt sätt att nå in på olika nivåer, både energimässigt och i det medvetna och undermedvetna. Det känns jätteroligt och spännande att få möjligheten att erbjuda mina tjänster på THY som ett komplement till Yogan som arbetar med kroppen och energier från ett annat håll. Min förhoppning är att kunna erbjuda både enskilda sessioner och på sikt även gruppaktiviteter kring olika teman.

En mer harmonisk och fredlig värld startar med mer harmoni och frid inom varje människa. Men vägen dit blir ofta lite lättare när vi kan dela den med varandra.”

Sanna erbjuder just nu prova på-behandling á 60 min för endast 400kr med antingen både samtal och healing eller bara det ena eller andra. Antingen söndagen 25 april eller torsdagen 29 april.

Hör av er till Sanna för att boka tid.

Mail: hej@sannajag.se

Telefon: 073-2626604

IG: @sanna_jag

Marie Ljungsten – Ayurvedisk massör & hälsorådgivare.

Marie erbjuder olika typer av ayurvediska massagebehandlingar, hälsorådgivningar med pulsläsning och samtal.

Jag heter Marie Ljungsten och är utbildad ayurvedisk massageterapeut och hälsorådgivare på Ayurveda akademin i Stockholm.

Innan jag utbildade mig hade jag under många år sökt mig till alternativa behandlingar för att förstå, stötta och stärka upp min kropp på ett sätt som den `vanliga`sjukvården inte kunde erbjuda mig. Då jag utövat yoga i perioder så leddes jag in i Ayurveda, man kan säga att de är som systervetenskaper till varandra. Ayurveda är en av världens äldsta hälsovetenskaper och har praktiserats under flera tusen år. Kunskaperna baseras på naturen och dess rytmer och inom ayurveda har man ett holistiskt synsätt för att förstå oss själva och vår omgivning som en helhet, vilket kändes helt rätt för mig.

Jag blev klar med min utbildning till ayurvedisk massageterapeut år 2014 och har jobbat deltid med massage framför allt i Järna sen dess, men även gästspelat på Mudita på Österlen några somrar. 

Ayurvedisk massage är att skapa balans med ett ökat lugn i kropp och sinne. Genom mjuka svepande rörelser med varm ekologisk sesamolja, kan massagen lösa upp spänningar i kroppen, förbättra cirkulationen, balansera nervsystemet, stärka huden, frigöra slaggprodukter och genom djup avslappning stötta kroppens egna förmåga till läkning och vitalitet.

Min hälsorådgivareutbildning gick jag året 2015 och 2020 och nu känner jag att jag kan binda ihop dessa två inriktningar, vilket ger mig en helhet att jobba utifrån.

Pulsens egenskaper ger information om din hälsostatus och eventuella obalanser. Jag ger dig hälsoråd anpassade efter dina behov, vilket kan omfatta kost, dagliga rutiner, livsstilsförändringar, yoga/motion, köksråd, andningsövningar och kosttillskott.

Då jag har en pågående certifiering till hälsorådgivare så ger jag rabatterat pris på konsultationen, vilket innebär samtal, pulsläsning och hälsoråd för 400 kr.

Marie erbjuder massagebehandlingar hos oss två lördagar innan midsommar; den 29 maj och den 12 juni.

60 min för 750 kr

Boka in er i schemat på hemsidan under ‘Behandlingar & Privatklasser’ eller hör av er direkt till Marie för att boka tid.

Mail: marieljungsten@mail.com

Telefon: 070-2066155

IG: @pranaflow_ayurveda

Jeanette Persoontantramassör, bodyworker, lifecoach & under utbildning till tantraterapeut.

Mer information om henne kommer här inom kort.

Hör av er till Jeanette för mer information eller för att boka tid.

Tel: 073-3892096

IG: @connect_to_you

Monica Ericssonmassage- och zonterapeut, reiki healer, örtterapeut.

Monica har många års erfarenhet av att jobba som massör, terapeut och healer.

Mer information om Monica hittar ni på hennes hemsida http://www.spirea.se

Tel: 0704-908543

IG: @spireamassage

Leonarda Arcidiacono – ayurvedisk massageterapeut & gravidamassör.

För mer information om Leonarda och för att boka tid hör av er till henne.

Tel: 076-789 77 77

Helene Bergström – massör och djupvågsmassör.

Helene erbjuder behandling med sin djupvågsmaskin som är speciellt bra för stela områden i kroppen. Den kommer åt djupt sittande spänningar med vibrationer som sätter fart på cirkulationen i fascian.

30 min – 300kr

60 min – 600kr

Hör av er till oss eller direkt till Helene för att boka tid.