Oss

Vi som har Trosa Hot Yoga heter Carl Dufvenmark och Dinah Lennevald, och är från början från Gotland och Stockholm och efter många år i Thailand bor och trivs vi nu i Trosa. Vi flyttade till Trosa hösten 2016 och öppnade yogastudion våren 2017.

FullSizeRender

Att öppna och driva en yogastudio känns på många sätt som något mer än bara ett jobb, det är en livsstil och ett livsval. Yogan har hjälpt oss båda på många olika sätt, bland annat till en förbättrad och mer balanserad hälsa, både fysiskt och mentalt, och gör fortfarande det varje dag. Eftersom hälsa snarare är en livsstil än ett mål så är det en ständig resa och process. Så att få göra det vi älskar varje dag och dessutom få sprida yogan till fler är verkligen ett privilegium och att förverkliga en dröm. 🙂

Dinah tog sin första yogaklass i Indien 1999, men blev inte riktigt fast förrän hon tog sin första Hot Yoga-klass 2004, hon föll för utmaningen, värmen och alla andra fantastiska  fördelar hot yogan har med sig. Sen dess har hon utbildat sig till yogalärare inom Hot Yoga (Absolute Yoga Academy 200h RYT), Kid Yoga (Life Skills Group 50h), Yinyoga (Yoga Yama 50h), Terapeutisk yoga (Yoga Yama 50h) och Virya Yoga (Nordiska Yogainstitutet 50h).

Carl började sin yogaresa i Thailand 2013 med Hot yoga, Varm Vinyasa och Varm Yin och har yogat kontinuerligt sen 2014. Har har utbildning i Virya yoga (Nordiska Yogainstitutet 50h), Bhakti Flow (Rusty Wells Bhakti Flow 50h) och Vinyasa (Vikasa Evolution Yoga 200h RYT).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Vi har äran att ha fler lärare som vill sprida yogan och alla dess fördelar i vår studio.

Susanne Emilsson – bor i Järna och undervisar i Kundalini, Varm Yin och Hot Yang.

Sara Burman Svantesson – bor i Vagnhärad och undervisar i Varm Pilates, Hot Yogalates, Varm Yin och Hot Yang.

Ida Grimstedt – bor i Västerljung och undervisar i Varm & Lugn Vinyasa, Varm Yin & MediYoga.

Carina Berglund – bor i Trosa och undervisar i Varm Yin och Varm & Lugn Vinyasa.

Monika Billing – bor i Trosa och undervisar i Lugn Vinyasa.

Malin Andersson – bor i Mölnbo och undervisar i Varm Yin.

 

Andra gästlärare som undervisar då och då är:

Annika Brodin Blomberg – bor i Trosa och undervisar i Lugn Vinyasa & Hatha.

Linn Ejdeskog – bor i Trosa och undervisar i Lugn Vinyasa & Hatha.

Hannah Majoros – bor i Stockholm och undervisar i Hot Yang.