kurser

De flesta av våra yogaklasser är inte kurser utan fristående klasser där alla är välkomna, oavsett tidigare erfarenhet. Man kan blanda och gå på de klasser man kan och vill vecka till vecka.

Men eftersom vi har fått in önskemål om vissa kurser från våra kunder kommer vi börja föra in några allt eftersom. Till vintern planerar vi tex en kortare ‘Introduktionskurs‘ för nybörjare. Vi har även planer för både Barnyoga, Tonårsyoga, Senioryoga och Mamma & Bebisyoga så småningom. Önskemål tas gärna emot. Men först ut blev Gravidyoga som vi har haft varje måndag under sommaren. En mycket uppskattad kurs som vi planerar att starta upp igen under våren 2020 nästa gång.

Gravidyoga – En yogaklass anpassad till den gravida mamman med avslappnings- och andningsövningar samt anpassade asanas (positioner) utformade för att minska gravitetsbsvär, släppa på spänningar, stärka din kropp och göra den smidigare och redo för förlossning och första tiden med bebis. Gravid yoga är en paus i vardagen tillsammans med din bebis i magen. Passar under hela graviditeten (vecka 8-42). Nybörjare är välkomna, inga förkunskaper krävs. Max 5 personer per klass/kurs.

Startdatum:    Tid:    Plats: Trosa Hot Yoga
Salen är uppvärmd till ca 25°.
Ta med en yogamatta om du har annars har vi att hyra eller köpa.
Resten finns att låna på plats.
Varmt välkomna med anmälan!