kurser

De flesta av våra yogaklasser är inte kurser utan fristående klasser där alla är välkomna, oavsett tidigare erfarenhet. Man kan blanda och gå på de klasser man kan och vill vecka till vecka.

Men eftersom vi har fått in önskemål om vissa kurser från våra kunder kommer vi börja föra in några allt eftersom. Till hösten planerar vi tex en kortare ‘Introduktionskurs‘ för nybörjare. Vi har även planer för både Barnyoga, Tonårsyoga, Senioryoga och Mamma & Bebisyoga så småningom. Önskemål tas gärna emot.

Gravidyogakursen har vi haft ett antal gånger, och nu senast i våras avslutade vi kursen online pga Covid-19. En mycket uppskattad kurs som vi planerar att starta igen i höst.

Gravidyoga – En yogaklass anpassad till den gravida mamman med avslappnings- och andningsövningar samt anpassade asanas (positioner) utformade för att minska gravitetsbsvär, släppa på spänningar, stärka din kropp och göra den smidigare och redo för förlossning och första tiden med bebis. Gravid yoga är en paus i vardagen tillsammans med din bebis i magen. Passar under hela graviditeten (vecka 8-42). Nybörjare är välkomna, inga förkunskaper krävs. Max 8 och minst 4 personer för att kursen ska bli av.

Salen är uppvärmd till ca 25-26°.

Ta med en yogamatta om du har annars har vi att hyra eller köpa.

Resten finns att låna på plats.
Varmt välkomna med anmälan!