kurser

Vårens kursutbud:

Alla kurser startar vecka 17 och har max 9 deltagare per kurs (med anpassning till rådande restriktioner).

Salen är 102 kvm och har en väldigt bra (överdimensionerad) ventilation, vi har dessutom två luftrenare (som tar bort 97% av alla bakterier och virus i luften). Salen är uppvärmd till minst 25-26° på samtliga kurser. Ta gärna med en yogamatta om du har annars har vi att hyra eller köpa. Resten finns att låna på plats.

Introduktionskurs –  En kurs speciellt tänkt till alla nya till yoga, hotyoga eller Trosa Hot Yoga. Vi går igenom grunderna i yogan (både lite teori men mest praktik) och även alla våra olika sorter. Vad de innebär, vad de är bra för, varför vi yogar, varför värmen och tar reda på vilken sort som passar dig bäst just nu i livet.

Kursstart: söndagen 2 maj

3 tillfällen: söndagarna 2 maj, 9 maj & 16 maj  kl 14-15:15

Pris: 550kr

Gravidyoga – En yogakurs anpassad till den gravida mamman med avslappnings- och andningsövningar samt anpassade asanas (positioner) utformade för att minska gravitetsbsvär, släppa på spänningar, stärka din kropp och göra den smidigare och redo för förlossning och första tiden med bebis. Du gör all yoga utifrån dina egna förutsättningar och dagsform. Det spelar ingen roll om du är helt ny eller om du yogat tidigare. Vi hjälper dig att hitta rörelser och övningar som kan lindra tex onda fogar, trötta ryggar och stumma ben. Kanske kommer du bara för att få en stunds vila, en paus från allt annat och fokusera på miraklet som växer inne i dig.  Gravidyoga är en paus i vardagen tillsammans med din bebis i magen. Passar under hela graviditeten (vecka 8-42).

Kursstart: torsdag 29 april

6 tillfällen: torsdagarna 29 april, 6 maj, 13 maj, 20 maj, 27 maj & 3 juni  kl 16-17:15

Pris: 1150kr

Mamma & Bebisyoga – Välkomna till en mysig stund för dig och din bebis på yogamattan. En väldigt tillåtande yogaklass där allt är tillåtet; blöjbyten, amningpaus, bebisskrik och gos. Vi stärker och mjukar upp, lyssnar och känner in. Inga måsten eller borden, vi anpassar klassen till dagens behov och hur alla mår. Du bjuds in att kontakta och åter bekanta dig med kroppen, de djupa andetagen, bäckenbotten, bålen och din nya familjemedlem. Vi mjukar upp trötta ryggar och axlar och avlutar med en (lång) avslappning tillsammans med din bebis (om hen tillåter). Allt anpassat till dagsformen både på mammorna och bebisarna.

Kursstart: måndag 26 april

6 tillfällen: 26 april, 3 maj, 10 maj, 17 maj, 24 maj & 31 maj  kl: 14-15:15

Pris: 1150kr

ÄNTLIGEN BARNYOGA PÅ TROSA HOT YOGA!

Barnyoga 4-6 år –  En lekfull paus att uppmärksamma hur vi mår, hur vi andas och hur det känns i kroppen och på så vis få bättre förutsättningar (och verktyg) att hantera livet, skolan, relationer, utmaningar mm

Kurstart: lördag 1 maj

6 tillfällen: 1 maj, 8 maj, 15 maj, 22 maj, 29 maj & 5 juni  kl 14-14:45

Pris: 950kr

Barnyoga 6-9 år –  En lekfull paus att uppmärksamma hur vi mår, hur vi andas och hur det känns i kroppen och på så vis få bättre förutsättningar (och verktyg) att hantera livet, skolan, relationer, utmaningar mm

Kurstart: lördag 1 maj

6 tillfällen: 1 maj, 8 maj, 15 maj, 22 maj, 29 maj & 5 juni  kl 15:30-16:15

Pris: 950kr

Anmäl er till kurserna genom att mejla oss på info@trosahotyoga.se
Varmt välkomna med anmälan!