Hur bokar man pass?

Man behöver inte ha ett aktivt kort hos oss för att kunna boka på sig på pass. Så börja med att boka in dig på de pass du vill delta i så betalar du första gången du kommer eller köp ett kort online.

För att boka klasser går man in på schemat och klickar på den klass man är intresserad av. Då kommer man till en sida där man kan man läsa mer om klassen och om man vill reservera en plats, fyller man i namn, e-mailadress och telefonnummer.

Man får då en bekräftelse på mail på den reserverade platsen, mailet innehåller även en länk dit man går om man behöver avboka klassen. Avgiftsfria avbokningar kan göras upp till 12 timmar före klassen startar. Senare avbokningar kommer debiteras, 1 klipp för de med klippkort och 100kr/klass för de med periodkort. Avboka alltid klassen oavsett, ev finns det folk på väntelista, och om platsen hinner fyllas upp av en ny elev så uteblir debitering.

Väntelista skapas så fort en klass är fullbokad. Om det kommer in en avbokning så skickas det automatiskt ut ett mail till ALLA som är med på väntelistan till just den klassen, sen är det först till kvarn som gäller.

Så viktigt att komma i håg att avboka sig om man får förhinder. Antingen genom att följa länken i bekräftelsmailet eller genom att logga in på sitt egna konto (som man skapar själv genom att klicka på knappen ‘Skapa konto’ längst upp till höger på schemasidan). Om man är inloggad på sitt eget konto är det  också mycket enklare att boka på sig på fler klasser åt gången.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in klasser när det är färre än fyra bokade, senast 10 timmar innan klassen startar. Vi mailar ut information om inställd klass till alla som är anmälda till klassen och markerar klassen som inställd i schemat.

Om ni har några frågor eller problem med bokningen är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

Mail: trosahotyoga@gmail.com

Telefon: Carl 0739-638929