Hur bokar man pass?

För att kunna boka plats på en klass i studion behöver du inte ha ett aktivt kort. Boka först och köp ett kort första gången du kommer hit. Däremot behöver du ha ett aktivt kort för att kunna boka på dig på onlineklasserna. Så om du vill yoga online börja med att köpa ett kort som passar dig HÄR.

Sen går du in på schemat och klickar på den klass du är intresserad av.

Då kommer du till en sida där du kan läsa mer om klassen och om du vill reservera en plats, fyller du i ditt namn, e-mailadress samt telefonnummer.

Du får då en bekräftelse på mail på den reserverade platsen, mailet innehåller även en länk dit du går om du behöver avboka klassen. Avgiftsfria avbokningar kan göras upp till 3 timmar före klassen startar. Senare avbokningar kan komma att debiteras, 1 klipp för de med klippkort och 100kr/klass för de med periodkort. Avboka alltid vid förhinder oavsett tidpunkt, ev finns det folk på väntelista, och om platsen hinner fyllas upp av en ny elev så uteblir debitering. OBS! Detta gäller inte Onlineyogan utan bara bokningen av platser i studion.

Väntelista skapas så fort en klass är fullbokad. Om det kommer in en avbokning så skickas det automatiskt ut ett mail till ALLA som är med på väntelistan till just den klassen, sen är det först till kvarn som gäller.

Vi rekommenderar alla att skapa ett konto inne på schemasidan så blir det mycket enklare att både boka av sig, boka på sig på fler klasser åt gången, få en översikt över alla dina bokningar, din historik samt dina kort/medlemskap med mera.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in klasser när det är färre än fyra bokade, senast 2 timmar innan klassen startar. Vi mailar ut information om inställd klass till alla som är anmälda till klassen och markerar klassen som inställd i schemat.

Om ni har några frågor eller problem med bokningen är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

Mail: info@trosahotyoga.se

Telefon: Carl 0739-638929 eller Dinah 0708-143663